Palvelupakettiemme hintaesimerkkejä

Päämääränämme on ensisijaisesti kehittää palvelua, jonka tuloksena syntyy toimenpiteitä, joiden myötä asiakkaidemme liiketoiminta kasvaa enemmän kun siihen on käytetty rahaa. Digitaalisessa markkinoinnissa tämä on helppo arvioida, sillä esimerkiksi mainoksen tuoma asiakasvirta voidaan nähdä helposti ja toimenpiteen luoma konversio laskea.

Palvelun hinta riippuu ensisijaisesti työhön käytettävästä ajasta. Perustuntihinta palveluillemme on 80 € (alv 0%). Kokemuksemme avulla tunnissakin voi saada jo ihmeitä aikaan ja samalla säästää yrittäjältä monta harmaata hiusta ja ilotonta iltaa.

Kotisivujen analysointi, alk. 100 €

Palvelu sisältää kotisivujen silmämääräisen analysoinnin, otsikoinnin ja haku- eli metatekstien tarkastuksen, nopeuden testaamisen ja niiden pohjalta kehitysehdotusten antamisen. Asiakas saa ehdotukset kirjallisena ja voi sen jälkeen päättää haluaako tehdä muutokset esimerkiksi itse tai meidän kauttamme.

Palvelu sopii erinomaisesti uusille yrityksille ja -kotisivuille, joissa halutaan varmistua sivujen sisällön toimivuus julkaisun yhteydessä tai sen jälkeen.

Lopullinen hinta määräytyy kotisivujen koon ja niiden selkeyden mukaan.

Kotisivujen hakukoneoptimointi, starttipaketti, alk 150 €

Palvelu sisältää kotisivujen analysoinnin yllä selvitetyllä tavalla ja niiden perusteella tarvittavien muutosten suunnittelun ja toteutuksen kotisivuille. Asiakas saa muutosehdotuksista ja teksteistä Excel-listan, muokkaa ehdotetut tekstit haluamakseen, jonka jälkeen muutokset tehdään suoraan kotisivuille. Tarvittaessa kotisivuille ladataan myös Google Analytics ja Search Console -toiminnot sekä hakukoneoptimointi lisäosa (World Press)

Palvelu sopii erinomaisesti uusille yrityksille ja -kotisivuille, joissa halutaan varmistua sivujen sisällön toimivuus julkaisun yhteydessä tai sen jälkeen.

Lopullinen hinta määräytyy kotisivujen koon ja niiden selkeyden mukaan.

Digi-strategia, alk 600 €

Palvelu sisältää yrityksen nykyisten sekä kilpailijoiden digi-kanavien analysoinnin ja niiden pohjalta yrityksen digistrategian luomisen yhdessä asiakkaan kanssa. Strategian luonnissa järjestetään muutaman tunnin yhteistilaisuus, jossa mietitään yrityksen nykytilaa ja tulevaisuuden suunnitelmia.

Palvelussa yritys saa käyttöönsä räätälöidyn strategian, jonka avulla esimerkiksi markkinointibudjetti suunnataan yrityksen kannalta keskeisiin toimiin ja toiminta muuttuu järjestelmälliseksi tekemiseksi, jossa teot tukevat toisiaan ja budjetista saadaan kaikki irti.

Palvelu sopii erinomaisesti pienille yrityksille, joissa ei ole omaa markkinointi-ihmistä. Strategiapaketin avulla markkinoinnista tulee kokonaisuus ja rahat käytetään mahdollisimman tuottavasti.

Some-tilien ylläpito, alk. 300 €/kk

Palvelu sisältää yrityksen sosiaalisen median kanavien (Facebook, Instagram, LinkedIn) julkaisujen, mainoksien, asiakaskommunikaation jne ylläpidon sovittujen aihioiden mukaan.

Palvelun lopullinen hinta muodostuu julkaisujen- ja mainoksien määrän mukaan. Yksi julkaisu kanavissa sisältäen tarvittavan kuvan ja tekstit sekä hyväksyttämisen asiakkaalta.